U bent hier: Home > Producten > Onderdelen > Onderdelen buiten groep > Pallet beschermer
Terug

Pallet beschermer


De Pallet Dawg is een beschermer van “pallets” en de vaak “waardevolle” lading. De Pallet Dawg wordt gemakkelijk midden op het vorkenbord van een heftruck gemonteerd en absorbeert gedeeltelijk de schok bij het inrijden van de pallet. Doordat de Pallet Dawg de krachten verdeelt van de zijkanten en de bovenste plank van de pallet, naar het sterkere middendeel, beschadigt de pallet aanzienlijk minder. De Pallet Dawg zorgt tevens voor een kleine afstand tussen de producten op de pallet en het vorkenbord van de heftruck. Zodat de producten minder snel kunnen beschadigen

Pallet beschermer, Pallet Dawg

Voordelen:

  • De Pallet Dawg voorkomt het vrijwel beschadigen van pallets, en voorkomt dure reparaties van pallets. En hout splinters van pallets in magazijnen en laadperrons.
  • Wat kan leiden tot schade aan het wiel en de band en plotselinge belasting instabiliteit. Naast het verlagen van pallet schade en de daarmee samenhangende kosten.
  • De Pallet Dawg verbetert de distributieketen efficiëntie door het verminderen van vertragingen als gevolg van beschadigde pallets welke moeten worden vervangen in de systemen of geautomatiseerde assemblage / verpakking lijnen.

Kenmerken:

  • De Pallet Dawg voor alle heftrucks met een klasse 2 vorkenbord.
  • Voor organisaties die goederen vervoeren met een heftruck, en opslaan op pallets.
  • Vervaardigd van lichtgewicht en slagvast materiaal, de Pallet Dawg is gemakkelijk binnen enkele minuten te bevestigen aan elk klasse 2 vorkenbord.

Er zijn 1,9 miljoen pallets in gebruik voor de Benelux, waarvan de meeste zijn gebouwd van hout. Zodra beschadigt, verliest een pallet al snel 70% van hun waarde.

De Pallet Dawg beschermerd pallets en waardevolle

De kostenbesparingen wordt in de loop van de tijd aanzienlijk voor alle Pallet Dawg gebruikers, voor zowel het verzenden als het te ontvangen product. Bijvoorbeeld, als klanten een beschadigde pallet ontvangen en de goederen overgeladen moeten worden of als men de zending weigert, dan is de verzender van het product verantwoordelijk voor de kosten.

Pallet Dawg voor heftrucks met FEM 2
Neem direct contact op
naam

e-mail adres

bericht

Meer informatie over Crepa vindt u o.a. op de volgende pagina's:
Reach Truck | Opleiding heftruckchauffeur | Electrische-heftruck